CONSTANTIN GRUP ROMANIA


Societatea Comercială CONSTANTIN GRUP S.R.L., cu sediul în Bucuresti, strada Preciziei, nr.24. West Gate Bussines Park, are ca obiect principal de activitate repararea şi întreţinerea locomotivelor electrice, diesel si  diesel electrice domeniu în care activează din anul 1992. Societatea a fost certificată de SNCFR ca furnizor de servicii pentru reparaţii locomotive şi este autorizată, în conformitate cu reglementările actuale, ca furnizor feroviar, de către Autoritatea Feroviara Română – AFER, pentru servicii de reparaţii locomotive şi pentru servicii de întreţinere şi reparaţii linii de cale ferată.

 

Societatea asigură, prin Secţia proprie de Reparaţii locomotive, situată în oraşul Călăraşi, str. Varianta Nord, nr. 1, execuţia următoarelor tipuri de reparaţii și revizii: • reparaţii tip RR si RG, pentru toate tipurile de locomotive electrice, diesel si diesel electrice, respectiv: – diesel electrice de 1250 CP, 1300 CP și 2100 CP, – diesel hidraulice de 250 CP, 450 CP, 700 CP și 1250 CP, – locomotivele electrice de 3400 kW şi 5100 kW.

 

Cât şi pentru locomotive diesel mecanice; • reparaţii accidentale, pentru toate tipurile de locomotive diesel şi electrice, oricare ar fi natura acestora; • revizii planificate, privind întreţinerea curentă a locomotivelor; aceste revizii se efectuează, pe bază de contract anual, şi pot fi efectuate şi la sediul beneficiarului; • strunjiri de bandaje la osiile locomotivelor, cu osiile demontate sau la sediul beneficiarului; •reparaţii de subansamble şi agregate pentru locomotive.CONSTANTIN GRUP ROMANIA


Firma noastra are o experienta directa, in activitatea privata de reparatii locomotive, de peste 23 ani.
Societatea noastra este autorizata si detine omologarile tehnice feroviare, precum si agrementele tehnice feroviare necesare pentru realizarea reparatiilor  planificate si a reviziilor planificate pentru urmatoarele tipuri de locomotive : locomotive electrice de 3400 kW si locomotive diesel electrice de 1250 CP, 1300 CP si 2100 CP, locomotive diesel hidraulice de 450 CP, 700 CP si 1250 CP.
                   
Sectia de Reparatii Locomotive este situata in Calarasi, str. Ing Barca Gheorghe, nr 17 si este dotata conform standardelor impuse de Autoritatea Feroviara Romana iar calitatea lucrarilor este certificata prin existenta urmatoarelor standuri :
–         Standul de verificat aparate de măsură şi control pentru mărimi mecanice – termomanometre  şi termostate, manometre şi presostate 
–         Standul de măsurat cadre de boghiu pentru locomotivele tip LDH şi LDE şi LE
–         Standul pentru verificat aparatura pneumatică a locomotivelor 
–         Standul de rodat şi probat în gol reductoare-inversoare şi atacuri de osie de la LDH 450 CP, 700 CP, 1250 CP
–         Standul de verificat aparate electrice şi electronice pentru material rulant
–         Standul de probare a angrenajelor şi a motoarelor electrice de tracţiune de la LDE 
–         Stand de probare a rezervoarelor de aer  
–         Stand de probare a cilindrilor de frână
–         Stand de probare a robineţilor frontali de aer şi a semiacuplărilor de aer
–         Standul de probat arcuri elicoidale, arcuri în foi, aparate de ciocnire şi aparate de legare 
–         Stand de probare a pompelor de injecţie în linie
–         Standul de probare şi rodare a compresoarelor de aer
–         Standul de probat vitezometre Hasler 
–         Standul de probat electromotoarele serviciilor auxiliare
–         Standul pentru verificat gabaritul CFR de locomotivă
–         Standul de probat injectoare pentru motoarele diesel
–          Standul de probat pompe de injecţie pentru motoarele diesel tip 6 LDA 28 şi tip 12 LDA 28 
–         Standul de probat instalaţiile INDUSI
–         Stand reostat LDE  
Pentru buna functionare a activitatii, cat si pentru respectarea cerintelor privind calitatea mediului, sectia de reparatii a fost structurata in :
–         hala vopsitorie – dotata conform cerintelor Uniunii Europene
–         hala reparatii locomotive – Sectia dispune de un numar de 4 linii, prevazute cu dotarile necesare, respectiv vinciuri hidraulice pentru ridicarea locomotivelor, canale cu degajare si platforme denivelate pentru revizii, macara de 20 tf. In total, cele 4 linii cuprind 8 locuri de reparatii (cate doua locomotive pe fiecare linie). Atelierele anexe, respectiv mecanic, electric si de masini electrice, sudura si de masini unelte, ca si celelalte dotari existente asigura efectuarea intregului proces tehnologic, pentru toate tipurile de reparatii, la o calitate superioara. Pentru asigurarea calitatii reparatiilor efectuate, in concordanta cu cerintele instructiilor CFR, exista standurile necesare pentru verificat si probat aparatura locomotivelor, a subansamblelor si agregatelor acestora.
–         atelier mecanic dotat cu  instalatii, masini si utilaje moderne.

CINE SUNTEM?


Echipa Constantin GRUP a fost intodeauna formata din profesionisti. O echipa completa si complexa alcatuita numai din cei mai experimentati muncitori din domeniu. Profesionalismul este atu-ul companiei noastre. Suntem pregatiti pentru orice provocare in domeniul feroviar.


BEU CONSTANTIN

Director general


Cu o experienta de 32 ani in activitatea de conducere si control a reparatiilor de locomotive, desfasurata in cadrul Depoului CFR Bucuresti Calatori, in anul 1992 a  pus bazele acestei societati.
Activitatea firmei s-a dezvoltat an de an, reusindu-se cresterea continua a cifrei de afaceri si ocupand un loc important pe piata reparatiilor de locomotive, manevra si transport.BEU IONUT

Director General Adjunct

DOBRE CATALIN

Director executiv

SURCA STAN

Sef Atelier


Cu experienta de peste 40 de ani in domeniul reparatiilor de locomotive, desfasurata in cadrul Depoului Bucuresti Calatori, s-a alaturat colectivului  in urma cu 10 ani.